ویاتک | اخبار حوزه دانش، فناوری و تکنولوژی به همراه مطالب علمی جذاب

چطور قبل از فروش گوشی خود مطمئن شویم تمام اطلاعات آن پاک شده اند

+
hacker-rigs-elections-in-9-countries

آنقدر سرعت رشد تکنولوژی بالا رفته است که نگه داشتن یک گوشی برای بیش از دو سال کار بسیار سختی شده است، برندهای مختلف با محصولات جدید خود ما را برای گرفتن یک گوشی جدید و با امکانات جدید ترغیب می کنند. احتمالا شما هم بارها این موضوع را تجربه کرده و تصمیم به تعویض گوشی خود کرده اید. با ویاتک همراه باشید تا شما را از یک خطر آگاه کنیم.

یکی از مواردی که برای کاربران بسیار مهم است اطلاعات خصوصی آنها در تلفن همراه است. حال این اطلاعات می تواند عکس های شخصی یا رمز کارت پول شما باشد. طبیعتا در اولین تصمیم برای فروش گوشی قدیمی خود اقدام به پاک کردن اطلاعات می کنید. اگر کاربر تازه واردی باشید احتمالا به صورتی تک تک اطلاعات گوشی را پاک می کنید و در صورتی که با تجربه باشید احتمالا از گزینه Factory Reset استفاده می کنید.

هر دوی این موارد خوب است و باعث پاک شدن اطلاعات می شود. اما باید این هشدار را به شما بدهیم هنوز ۹۰ درصد این اطلاعات پاک نشده اند و توسط نرم افزارهایی به راحتی قابل بازیابی هستند و در صورتی که به دست افراد سودجو بیفتد باعث مشکلات فراوانی برای شما خواهند شد. ما در این مطلب راه حل ساده ای را به شما خواهیم گفت که به صورت صد در صد اطلاعات شما پاک شده و به هیچ عنوان قابل بازیابی نیستند.

برای این کار کافی است در ابتدا گوشی را یک بار Factory Reset کنید. این گزینه را می توانید بسته به مدل گوشی خود در یکی از گزینه های بخش تنظیمات پیدا کنید معمولا از گزینه در بخش Settings و در زیر منوی About قرار دارد.

حال برای اطمینان از پاک شدن اطلاعات کافیست حافظه گوشی خود را با اطلاعاتی که مهم نیستند مانند فیلم های سینمایی پر کنید به طوری که حافظه کاملا پر شود. و مجددا عمل Factory Reset را بار دیگر انجام دهید. با این کار اطلاعات قبلی به صورت صد در صد پاک شده اند و به هیج عنوان قابل بازیابی نیستند. در صورتی که کسی اقدام به ریکاوری گوشی شما کند نهایتا می تواند به همان اطلاعاتی که اهمیتی ندارد دست یابد و تنها کار سودجویانه  او می تواند در کنار خانواده خود به دیدن آن فیلم مشغول شود.

دقت فرمایید که این کار را هم با حافظه داخلی گوشی و هم با مموری کارت انجام دهید. با این روش این اطمینان را به شما می دهیم که اطلاعات شما به صورت ۱د در صد نابود شده اند ولی اگر هنوز هم خالتان راحت نیست می توانید این کار باز هم تکرار کنید. یعنی پر کردن حافظه با اطلاعات غیر مهم و انجام Factory Reset.

منبع:

واکنش شما:
like
3
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry
0

دیدگاه ها

0 دیدگاه

avatar

wpDiscuz

© تمامی حقوق برای وبسایت ویاتک محفوظ است. نقل مطالب سايت تنها با ذکر و لینک به منبع مجاز است.