ویاتک | اخبار حوزه دانش، فناوری و تکنولوژی به همراه مطالب علمی جذاب

دانشمندان طعم ششم را کشف کردند!

+
122115_0320_howtotasteh1

حس چشایی کی از مهم‌ترین بخش‌های بدن انسان است که مارا قادر می‌سازد تا بتوانیم مزه غذاها و خوراکی‌هایی را که می‌خوریم احساس کنیم، تابه‌حال پنج مزه مختلف توسط دانشمندان ازجمله، تندی، تلخی، ترشی، شیرینی، شوری و یامی “umami” که یک لغت ژاپنی بوده و به معنی طعم و مزه خوشایند و دلپذیر است.

تابه‌حال این پنج مزه در لیست مزه‌هایی بود که زبان انسان قادر به درک آن‌ها بود و حسگرهای هرکدام در بخشی از زبان انسان قرار دارند و وظیفه دریافت مزه را بر عهده دارند، اما جالب است بدانید که طبق گزارش وب‌سایت دانشمندان به‌تازگی یک طعم جدید را کشف کرده‌اند که هنوز در حال بررسی دقیق آن هستند، این مزه را محققان نشاسته ای “starchy” نامیده‌اند، که به توضیح میزان علاقه و نفرت ما از ماکارونی و سیب‌زمینی و خوراکی‌های کربوهیدرات دار کمک می‌کند.

fast-food-french-fries-wallpaper-5940-6232-hd-wallpapers

محققان برای فهم بیشتر این موضوع آزمایشی را تدارک دیدند و مقداری کربوهیدرات را در محلول مایع ریختند و آن را به تعدادی داوطلب دادند تا آن را بنوشند، سپس از این افراد خواسته شد تا مزه این محلول را برایشان توصیف کنند و در کمال تعجب تمامی آن‌ها مزه‌ی محلول را نشاسته ای اعلام کردند. خانم دکتر لیم که مسئول اصلی این پژوهش است در رابطه با این مزه می‌گوید که هنوز مشخص نیست کدام بخش از زبان مسئول دریافت این مزه است ولی این کشف به ما کمک می کند تا بتوانیم توضیح مناسبی برای این که افراد به غذاهای کربوهیدارت دار علاقه دارند بیابیم.

نظر شما در رابطه با این موضوع چیست؟

منبع:

واکنش شما:
like
0
love
0
haha
0
wow
0
sad
0
angry
1

دیدگاه ها

0 دیدگاه

avatar

wpDiscuz

© تمامی حقوق برای وبسایت ویاتک محفوظ است. نقل مطالب سايت تنها با ذکر و لینک به منبع مجاز است.